imperfect is PERFECT
Tag me Tag u . . (important blogger) read this ^^
Sunday, October 30, 2011 | 0 Budak Comel |

hello blogger . .

thnks to mira chowder a.k.a ini budak sbab tag . .

haa . .
sbnar nya meyo tak pernah pun kne benda2 mcm ni =.=
jd sbab dh kne tag tu jd buad je la kn ^^

ni syarat2 daa . . 

jenng jeng  jeng  ..
klik untuk beSAR . .


ok . . ni 11 benda a.k.a things tentang meyo ^^

1. nama aku meyo a.k.a Asmahira Azman *comel* hehe . .
2 .aku ni boleh la dkata kan . . well . . emmm .. friendly mby XD
spe yg kelan ak tu mmg ah ckp mcm tu yg tak kenal mby kte sombong la kn . . *mne ade sombong T^T*
3. aku ske makan chocolate . . mmg tak sah kalau tak de chocolate . . *tapi bukan hari2 taw* lebih2 lagi ble aku stress . . haa . . habis chocolate aku pedal sorang2 XD
4. hal sebenar (meyo anak sulung ok) tapi manja mengalah kan adik sendiri XD . . tak la mnja sngt . . sikittt je ^^
5. sngup tak tdo sbab nk tngo cte best tengah malam *sal korea la tu* . .
6. haa . . ni bhya sikit . . kepada boyfee meyo . . ni nk gtau ni . . kalau meyo merajuk or sakit hati meyo tak bgtau . . meyo prefer diam or dgr lagu . . tapi meyo ni lain sikit . . kalau org ada buad salah kt meyo kn . . meyo boleh maaf kn tapi untuk lupakan kesalahan tu tidak sekali ! *so hati2*
7. emm . . meyo ni agak susah nk bgtau secret meyoo kt org . . hanya org2 yg dipilih sje ^^ . . tak de la mcm tu . . meyo ni ske pendam . . tapi tak tau la smpai ble nk mcm ni . .
8. hari2 on9 XD 
9. meyo suka baby . . suka sngt2 . . *tapi bila dh besa sikit tak ske dh sbab dh nakal*
10. meyo suka binatang comel2 mcm kucing . . tapi kn .. meyo tak ske pgng sbab geli . . ular dll pun sme . . yuksss . .
11. and last sal meyo . . meyo terbuka untuk menerima ssiapa yg menerima meyo seadanya . . and yg haters meyo tu . . ala . . hate la mcm mne pun . . tu yg buat meyo tmbh popular tau .. *tak la mcm tu* kamu hate meyo mcm mne pun tak dapat berikan kmu apa2 . . menyampah ada la . . terima lah org d skliling kta dgn apa ada nya ^^

huuu . . pnjng bjela2 . . tu baru yg dalam syarat XD
haa . . ni pulak soalan dari Mira Chowder . .


  • anda sukaa saia ? tsukaa ? knapa sukaa.tsukaa?  (honestly) 

  • - ocoz ah ske mira oii . . kn kte kawan ^^



  • ad bf/gf kenn ? ceneee buleeee caplee dengann diaa ?

  • - ad ^^ ala . . cm biase ahh . . hehe ^^

     
  • suka mkann kenn ? bgtao satt suka mkann apaa .

  • - meyo ske makan org . . gerrr . . hehe . . tak la mcm tu . . meyo ske makan nasi mcm Mira jugak . .
     


  • dlam idop nieyyh . bnda palengggg malu hmpa penah buad dpat orang rmai XD  ap ?

  • - hemm . . ape ehh . . meyo lupa la Mira . . tp ade satu ni ha mby memalu kn jugak laa . . meyo g ngaku kt someone yg meyo tak ske dy n dye pun tak ske meyo T^T malu gila siot . .



  • sukaa laguu ap ? dann kenapa sukaa ?

  • - meyo suka lagu yg slow and ad mkne . . sbab apa ? sbab best la mira syg ^^ 
  • sukaa buad paa malammalam sampai ta tdoqqq ^^ ? 

  • - kalau tak calling men game . . hahahaha . . jgn ingat laki jew ske game . . meyo lagiiii ske taw ^^



  • layan hardcoree or korean ? 

  • - dua2 . . ikod mood meyo la .. kalau mse tu nk relex2 meyo dgr hardcoree . . kalau sedih2 dgr korean XD

  • law pown ad bf/gf , anda ada suka dekat sapa2 taa ? XD 

  • - huss . . soalan mira ni haa . . mencabar uhh . . hehe . . ad kod . . minat je laa . . tak la smpai "kau nk dy uhhh =..=" hehe



  • suka ponteng kelas . kenapa ? bgtao kelas ap yunk paleng hmpa sukaa pnteng .

  • - klau ske tu tak la tapi prnh la jugak ponteng . . kelas math . . sbab cikgu dy . . GARANG nk MAMPOS . . tak dpt jawab kne MAKI T^T spe tak tahan . .



  • bnda paleng anda obes ap ? sebabnyyaaa ? 

  • - SHOPPING . . sbab meyo sukaaaaaaaaaa . . tak buleh tngo benda lawa2 . . mesti nk beli ^^



  • law bulee stu perkara sblum anda ttup mata , ap dia anda na sangat buad ? sebab ? 

  • - minta maaf kt smua org . . sbab ye la . . mne la tau kn mira kod mse tu dh meyo kne tarik nyawa meyo :') so meyo minta maaf k ^^



    soalan dari meyo ^^


    1. korang ske buad ap mse cuti ? n why ?
    2. ske tak nan binatang ? yg paling korng ske ?
    3. kalau on9 korang slalu g on ape ? best ke ?
    4. apa benda yg memalu kn korang ? tak kira kecik or besar . .
    5. apa kenangan kt skolah rendah yg korang tak dapat lupa kan ? knpa ?
    6. kalau meyo bagi RM 1000000 . . korang buad ap dgn duit tu ? knpe ?
    7. best ke kne tag ? knpe ?
    8. apa yg boleh buad kn korang marah ? why ?
    9. korang ske kne stalk ke ? knpe ske/tak ske ?
    10. outing slalu nan spe ? best ? ske sorng2 or ramai2 ?
    11. sblum soalan tamat . . ske meyo tag tak ? soalan meyo boring ? klau boring meyo minta maaf . . just for fun ok ^^



    yang d tag oleh Asmahira Azman ^^

    bulat mata , cik wawa , ummu soleha , tinta milik sera , shufvick , cik bulat , Eqa syafiqah , Faten Edora , Fatma Fazira , Moonlight and Norfatihah a.k.a tiya ^^




    Thanks for reading :)




    Older Post . Newer Post