imperfect is PERFECT
Come and meet Greyson Chance at 1Borneo Lifestyle Hypermall
Tuesday, November 15, 2011 | 1 Budak Comel |

uhukk . .
hai blogger awesome ku ^^
ttbe lak berminat post pasal si adik yang nama nya sedang naik 
*tak lama kalah JB*
hehehe


ala
mesti korang dh tau nma dy kan . .
adik Greyson Chance yang pames nyanyi lagu apa ?
aku pun tak tau
hehehehe
*sbnar nya tau tapi malu la nti korang cakap aku minat kt dia haa*
heeeee


so . .
korang pecaya tak dy mai sini Sabah ?




tak pecaya ya ?
ok ok
never mind
wa ada bukti mau kasi tengo sama lu ^^



*klik untuk BESARRRR*


haaaaa
pecaya dh ?
hehehe
tempat dy buat persembahan ni ha di 1BORNEO HYPERMALL




cara-cara nak dapat ticket dy ni haa
*tu pun kalau ada lagi laa*


Come and meet Greyson Chance at 1Borneo Lifestyle Hypermall coming Thursday (17 November 2011)!
How to get the tickets?
VIP Ticket:- Be a Platinum Club @ 1Borneo Prestige Card member and spend RM200 & above in a single receipt at participating outlets to get one (1) limited VIP ticket to Greyson Chance Live in Malaysia KK Showcase.
For Platinum Club Prestige Card/ Trendy Card member:- Spend RM200 & above in a single receipt at participating outlets to get two (2) free standing tickets to Greyson Chance Live in Malaysia KK Showcase.
For non-Platinum Club Prestige Card/ Trendy Card member:- Spend RM300 & above in a single receipt at participating outlets to get two (2) free standing tickets to Greyson Chance Live in Malaysia KK Showcase.
Kindly redeem the tickets along with the receipt at the concierge counter at Ground Floor in between Dome and Starbucks.
So what are you waiting for? Get one ticket now! :)

haaa . . dh bagi besa dh tu . .
hehe
so apa tngu lagi
mai la g Sabah
*promot sabah npk*
hehee



daaa blogger awesome 
good night ^^




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post