imperfect is PERFECT
baru balik T.T
Sunday, December 11, 2011 | 0 Budak Comel |



haii and hello readers ^^
meyo baru balik




yes baru balik T.T
so
tak ramai pun yg ikod segmen meyo kan
tak pe laaa
segmen sulung tak mendapat sambutan :')
mungkin korang bz kan




tadi meyo g sini haaa



MELANGKAP




nama unik kan
hehe
tak la unik sngt
tempat ni slalu jadi tarikan pelancong
sebab air dia sejuk sampai ke tulang rusuk
hehe



nak tengo sikit ?
boleh boleh


ni haaa




otw g sana ^^
npk gunung kinabalu tu tak ? 
hee

ni kat melangkap la ni
batu besaaaa

ni pun sama -.- ignore budak yg kat batu tu
(adik aku)

same place . . tak smpat turun . .
kalau turun aku terjun terus ^^
hohoho

and again ^^



best tmpt tu . . air dia sejukk
and 
batu2 besaaa
arus dia deras but kalau peluang lemas tak la sngt
sbab rata2 air dia cetek walaupun deras ^^




so 
kalau korang g sabah
jgn lupa lawat tempat ni taw ^^



lagi satu
hanya 3 orang je yg ikod segmen meyo


ni haa link2 diorang
and terima kasih sebab sokong segmen meyo ni ^^
iloveyou lah ^^
heee




jgn lupa visit and follow diorang taw ^^
insyaallah nanti meyo try buat segmen yang lagi menarik 



that all for today ^^
nanak study sub last for SPM
babaiii ^^





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post