imperfect is PERFECT
dream high
Tuesday, December 6, 2011 | 1 Budak Comel |



hello ^^
hehe
napa tajuk entry meyo ni
dream high ?



mcm tajuk drama korea pulak kan
hehe



sbnr nya saja ja meyo buat tajuk entry mcm tu
well
boring
hehe
esok meyo ada paper geo 
jam 2 petang
doa kan meyo ok ^^




sekarang ni kan
kawan2 yg satu umur nan meyo ada yg dah freedom kan
untung laa
paper sikit n awal habis
meyo ?
lama lagi haa
14/12 baru habis
tak boleh enjoy lagi
yang meyo boleh buat
dream je laaa



hari tu kan
meyo ada mimpi
meyo dapat 3 A
tapi kan
math meyo D
meyo nangis laa
sbab tak da U nak trima kan kalau math tak krdt
T.T
harap2 mimpi tu tak betul
meyo nak lebih dari tu


yes meyo dah berusaha
n
meyo perlu berdoa
banyak2 berdoa dgn Allah
hope apa yg meyo mimpi tu tak betul
so korang ^^



ni je laaa meyo nak update ^^
esok n lusa meyo bz exam
so jumpa hari jumaat ni ye ^^


babaiii ^^





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post