imperfect is PERFECT
^_^ change is good you know
Friday, January 13, 2012 | 0 Budak Comel |




hai and hello readers ku yang paling aku sayangg
^_^



awal aku bngung hari ni kn ?
heee
heartstillhurt
-,-




kalau boleh
aku nk benci
tapi tak
tak boleh





kmrin aku pnjam novel
aku pnjam dua
saja nak baca
dh tak dak kje nak kne buat
ye la orang bujang ni kan
hoho



haa
satu hari
tak la satu hari
bila bila masa ko akn jumpa aku jugak
-,-
tp
sekali ko buang
sampai bila bila ko tak kn dapat balik
^_^




and
thanks to my friends
kerana korang aku kuat
T.T
happy aku sbab ada kawan macam korang
hope our friendship last forever 



awat lagu hot fm ni
sedih sngt
T.T
ttbe lak aku sedih sorang sorang kt umah ni
*sbnr nya aku ingat kt dia*
*dia ingat kat aku tak ?* 






sampai sini jeh la
aku nak jemur kain 
aku nak kemas umah
aku nak buat keja
^_^
*aku kan budak baik*






adios amigos






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post