imperfect is PERFECT
if only you know
Friday, January 6, 2012 | 3 Budak Comel |



hai and hello stalker and readers and blogger



haiii friends :)




sorry la tak dpt bg rspon or apa apa sejak kebelakangan ni
aku nan kaka spupu sibuk jga sawah atok aku 
*atok aku g KL T.T*



so korang apa habaq ?
aku baik jeh
*ade la demam sikit sbab td kne hujan msa jga sawah tu*



sbnr nya
mood aku skrng ni down sngt
ye la
dari hari tu aku tnggu msg dari someone
tp tak dak pun
haha
bz kod kn ?
biaq la dia
pndai la dia pikir



dh dua hari aku ikod p sawah atok aku
pmndgn dia lawa
korang nak tengo ?
aku ada gmba td ^^
tp muka aku tak dak T.T
*sbab aku tak pkai tdg td*



korang jgn ketawa pulak tngo pic ni nanti
=.=
aku men amik jeh mne mne aku npk lawa



ni masa aku kat bawah rumah rumah
*boring but still best kt sne ^^*


ni bila aku ke depan sikit
*yg biru biru kat dpn skli tu gunung kinabalu tp tak npk sngt sbab kabus T.T*


ni aku dh boring tahap gaban jd aku keluar kn buku yg aku bawak XD


ni gelang kwn aku bg
*aku still pakai ok :)*



tu jeh laa
i hope someone tu msg aku dlm msa tdkt ni T.T
i mish yah



babaiii ^^



adios amigos





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post