imperfect is PERFECT
mengampai *malar*
Monday, January 23, 2012 | 0 Budak Comel |





hello
^_^




hari ni aku awal noh
on9 d pagi hari
ses
ingatkan 10net ni akn lembab
well
ye lah
tahun baru cina




semalam
maksud aku
semalaman
mercun tak habis habis meletup sana sini
tngkap bilik aku mcm nk trcabut
katil aku
jgn nk tnya
tidur ?
haihhh
tak dapat



jd apa aku buat ?
aku mengampai jeh laa
apa itu mengampai ?
mengampai ni
mcm org yang tak tau buat apa apa
*mungkin laa*
haha



semalam
aku mmpi vampire nak makan aku
T.T
takut gilaa
vampire tu kn
handsome sngt
tp jahat
n satu lagi
aku lompat atas bngunan tnggi
tak rasa takut pun
haihh
power gila maybe aku dalam mmpi smlm
hahaha




harap korang tak dapat mmpi mcm aku ni
haaa
MU n MU mng semalam
^_^
i like
tak sia sia laa aku minat team tu
haha
*smlm tak hbis lg aku dh tidoq*
*ape punya peminat daaa*
Lol meyo Lol



so
sampai sini jeh la k
tetamu dari seberang tu
aku belum jumpa lagi
diorang ada at atas
sat lagi la aku salam
kn kn kn



babaii for now



adios amigos









Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post