imperfect is PERFECT
no connection
Thursday, March 7, 2013 | 1 Budak Comel |


hello blogger sekalian


how are you?
mira sini just fine ja
berita pasal mundu kurang-kurang dah
syukur alhamdulillah


mira tak dapat on9 di rumah
line internet problem
tak dak connection la
tanda seru laaa
*tangan atas bahu*
haha

ohh yaa
dear blogger yang cantik molek
thanks for your prayer 
kami di sini dalam keadaan selamat
terima kasih juga pada pejuang Negara kita
walaupun terpaksa tinggalkan keluarga demi keselamatan Negara
tak payah lah menunding jari sesama sendiri
kita sepatutnya bersatu menentang musuh Negara
bukan memporak perandakan lagi keadaan
tu pandangan mira sebagai pelajar
walaupun kami ni dikira muda lagi untuk turut serta dalam isu-isu sensitif tu
tapi ia membebankan kami
dalam fikiran kami sentiasa ada tanda tanya
why ?
well mira pun tak tau
that why kot ada "JIWA KOSONG" tu
haha


k tu ja laa
*kurung diri dalam rumah*

adios amigos




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post