imperfect is PERFECT
last day seminar ict *Kundasang*
Monday, October 7, 2013 | 0 Budak Comel |






hello u ols
mira just wanna update about last day seminar ict d Pusat Latihan Islam Kundasang



alhamdulillah semua berjalan lancar hingga akhir majlis/seminar ict tu
rakan-rakan form 6 dari daerah lain yang baik-baik belaka
tidak ada sebarang masalah dan kontroversi :P
makan minum semua cukup
walaupun setiap masa terdedah dengan cuaca yang perghhhhh
sejuk sampai ke tulang sum-sum katanya 
haha


sebelum majlis penutupan tadi
kami ada sesi pembentangan project multimedia untuk promot PLIK
Irfan, Rio n Ardi yg hasilkan project multimedia
mira? haha .. tak tau la nak kata macam mana
yang mira tau mira diam n pretending i didn't know anything 
n diam-diam search some info about PLIK
bila Irfan dh start tanya pengenalan and all those thing yang mira jumpa
mira bagi tunjuk dan diam balik..haha
kadang-kadang tu mira senyum n gelak sendiri..terasa macam syok sendiri pula buat mcm tu
we had so much fun at least
no stress and Rio always melawakkan dirinya..haha
they called me comel instead of mira *makes me muntah pelangi* hee
and i feel like they are so caring towards me *sebab aisha balik-balik tinggalkan aku sendiri*
Ardi sometime very serious and sometime funny..bila dia bcakap mira tak tau la mana satu yang lucunya..
Irfan ni very attractive..sebab dia A programming mungkin?haha..he also kind and has a sweet smile..Irfan dduk sebelah mira masa bengkel but when he speak i barely can't hear his voice..haha..he named our group as COMEL and ya kami semua comel :)
Rio pula very friendly and happy go lucky..lucu n pemalu..haha..bila bgmbr mesti dia malu2..kinda cute pula dia dengan Lia dalam gambar tu :P 


ni ada la sikit gambar kami

Ardi

Lia n Rio



Irfan *kontroversi* kami hanya kebetulan ddk bkumpulan

me , sha n lia

adik lower 6 WP Labuan

1st day


low quality image -.-


that all for today :)








Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post