imperfect is PERFECT
Contest Blog Simple by BUBU
Friday, November 25, 2011 | 0 cute earthling |


hai readers ^^
hari ni meyo terpanggil untuk mgikut contest
hehe
yaaa
contest
*sbnar nya kawan yg tag*
hohoho



so ini la banner nya ^^



syarat-syarat yg mesti di patuhi ^^
cehhhh


  • Wajib follow blog BUBU.
  • Like fanpage. Klik like di sidebar, atau di sini.
  • Buat satu entri mengenai contest ini. Tajuk contest mestilah : Contest blog simple by BUBU. Tempek banner di entri tersebut.
  • Buat satu slogan.. "Saya suka blog yang simple kerana..." /ayat kau tak boleh lebih dari 30 patah perkataan\
  • Tag 2 orang blogger. Pastikan diaorang tahu.
  • Dah siap ? Coment entri korang di post ini. Sesiapa yang post kat shoutbox, tidak akan di layan. Ulang suara, aku tak layan.
  • Lastly, makesure syarat-syarat contest ni korang buat. Kalau tak, penyertaan korang automatik akan terbatal. Harap maklum.




so this is my slogan BUBU ^^

Saya suka blog yang simple kerana ia tidak menyusahkan orang lain untuk membaca or membeleknya malah ia membuatkan blog kelihatan kemas dan awesome ^^


23 words :)



and lastly
org yg di tag
jengjengjeng
=..=










Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post