imperfect is PERFECT
Tutorial : Shadow Effect Dekat Post Title And Sidebar
Wednesday, February 1, 2012 | 0 Budak Comel |




hello and haiii earthlings
macam mana nak buat shadow dekat post title and sidebar ?
meh sini meyo ajar k 
^_^



first korang kena p sini


Dashboard  =>  Design  =>  Edit HTML  =>  Tick Expand Widget Templates


dengan fungsi ctrl+f
cari code ini pulak


h3.post-title {

or kalau tak jumpa yang tu cari code ini

.post h3 {


dh tu copy code yang ni and paste kat bawah antara dua code yang korang cari tadi tu

text-shadow: 2px 2px 3px #FFFFFF;



dh kan 
haaaa
yang tu baru untuk post title
sekarang ni korang cari code ini pulak untuk sidebar 


h2 {


dh jumpa korang paste jeh la yang code text-shadow: 2px 2px 3px #FFFFFF;
tu kat bawah dia ye 
^_^


kalau korang nak ubah warna boleh
p jeh kat SINI



semoga berjaya



adios amigos






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post