imperfect is PERFECT
Tutorial : Daftar Shoutmix
Saturday, November 19, 2011 | 0 Budak Comel |


haiiii
ni tuto ke dua meyo
apa shoutmix tu ?
shoutmix tu ni haaa


npk tu dalam bulatan merah tu . .
tu la shoutmix


first korang mesti la daftar kn
meh meyo bagi link 
tekan je terus shoutmix ni

ok dh ?
asto dy akan kuar mcm ni haa


tekan la create shoutmix tu
isi apa yg patut n jgn lupa tick agree tau . .


lepas korang dh isi tu dy akan kuar mcm ni



yang MERAH tu korang pandai2 la isi ikut yg korang suka
yang PINK tu pulak untuk Customize Size..


dh siap ?
jgn lupa copy cod dy pulak tau


ok kalau dh siap meh meyo aja cara nak pasang kt blog pulak ^^



Log in > Design > Add Gadget > Html/JavaScript


Paste kod shoutmix korang kat ruangan html tuh ok ^^

hufff . . dah siap . . korang cuba la shoutmix korang tu kalau menjadi
haha







Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post