imperfect is PERFECT
Tutorial : Masukkan Header Ke Dalam Blog
Saturday, November 19, 2011 | 0 Budak Comel |




haii
tengo tajuk kt atas tu . .
ni first tuto meyo ^^
so kalau agak kaku meyo minta maaf k
hehe


for org yg dah lama blogging mesti dorang dh tau mcm mana nak masukkan header kn
but mana tau kawan2 kita yg baru blogging ni tak tau
jadi don't worry
meyo ada di sini . . cehh


ok ok
jom mula
first sekali korang pg kt sini


Dashboard > Design > Page Element > Tekan EDIT seperti di bawah 



then dia akan keluar macam ni la


pilaih la mne2 yg ada kt lappy korang tu eh

and lihat la hasil nya sendiri ^^


pilih header cantik2 tau ^^ 









Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post