imperfect is PERFECT
Tutorial : Cara nak letak SCM Music Player
Sunday, November 20, 2011 | 0 Budak Comel |


hai n selamat pagi blogger comel dn cute sekalian
cehh . .
ske la tu kn meyo buad tuto lagi ^^
kali ni meyo nak ajar cara nk masuk kn scm player pulak . .



jom mula kan ^^


ikod step taw . . nti tak jadi pulak XD



  1. Mula2 korang kena pg SINI
  2. Dah tu korang pilih la yg mne korang suka . . dy ada bagi pilihan kt sana . . TAPI . . jgn tekan done terus tau . . belum siap lagi tu . .
  3. Nampak kt bawah tu ? masuk kan url lagu korang nak . . tajuk kalau korang nk buat pun boleh tak buat pun boleh jugak . .


4. kalau dh buat smua tu korang g sini pulak ok . . tengo betul2 taw . .


yang warna MERAH tu korang mesti tukar dgn segera ^^
yang warna BIRU tu pulak tempat yg korang nak letak SCM tu . . nk kat atas ke bawah ke . . korang pilih la ye ^^


dh siap kn . . korang tekan la DONE tu haa . . auto je kuar code dy . . tak yah risau lerr . .


haaaa . . kejap kejap . . kalau dh dapat code tu alang2 la bro . . meh la masuk kan kt blog ^^


first pg 

Dashboard > Design > Add gadget > Html

korang muntah kan la apa yg dh korang copy tadi kat sana a save . . taraaaa . .
cbe tengo cbe tengo . . ade kn ^^


*Selamat Maju Jaya*
heee








Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post