imperfect is PERFECT
Tutorial : Mengelakkan Post Menjadi Dua
Saturday, January 21, 2012 | 0 cute earthling |



haiii



korang pernah tak post sesuatu
n korang nak re post balik
n ttba post tu ada dua
pernah tak pernah tak ?
kalau pernah
ada cara nak elak sebelum kena kali ke dua
hehe



so pertama sekali
korang kena p kat sini

Design > Edit HTML


dengan fungsi ctrl+f cari code ini pulak

<b:widget id='Blog2' locked='true' title='Blog Posts' type='Blog'/>


dh jumpa ?
highlight kan dengan segera
hehe
HIGHLIGHT taw code tu
tp
sebelum korang delete code tu
tengo bawah dia dulu
pastikan bawah BLOG2 tu ada BLOG1
then baru korang delete ok ^_^


itu sahaja
^_^
kalau jadi bgtau
kalau tak jd pun bgtau kt meyo ok 



adios amigos







Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post