imperfect is PERFECT
"SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN"
Saturday, November 19, 2011 | 8 Budak Comel |









hai and elo ^^
ok ni first time meyo ikut segmen
segmen ni dari Pak Joe


dy minta untuk

  1. Buat entri bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN". Letakkan banner di atas dalam entri tu dan linkkan ke Pak Joe.
  2. Nyatakan berapa follower setakat tu (waktu join segmen ni)
  3. FOLLOW blog ni 
  4. Entri dah siap? Letakkan link entri tu di kotak komen Pak Joe
  5. Kalau korang dah follow sesebuah blog tu, tinggalkan KOMEN nyatakan yang korang dah FOLLOW blog tu. Jangan nak tipu-tipu ye. Hempuk kang! Hahaa!



untuk tambah follower *hehe*
meyo pun nak ikod la segmen ni
for now my follower only 103
perasaan nk bnyk follower tu mmg la adai cik adik n abg oii
tp tak la sampai yg teramat nk tu XD



yg best sal segmen ni kan
dia WAJIB kan kita follow sesama kita 
*yg ikod segmen ni*
and ada kejutan jugak haaa
blogger yang membuat entry terbaik akan mendapat follower dari Pak Joe


so jom la kita ramai2 ikod segmen ni
sambil2 tambah rakan boleh jugak naik kan traffic 
hehehe



babaiii blogger awesome ^^








Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post