imperfect is PERFECT
PAKJOE DAN RAKAN BLOGGER
Saturday, December 3, 2011 | 3 cute earthling |





hai and hello readers
hari ni meyo terajin nk ikod segmen

so segmen ni dari pak joe
and ni syarat2 nya





  • Letak header PAKJOE


  • Tajuk : PAKJOE DAN RAKAN BLOGGER , kemudian linkkan ke entri ini.


  • Ceritakan serba sedikit mengenai blog anda dan kenapa korang berblog


  • Siapakah idola di dunia blog ini ?


  • follow blog ini


  • like fanpage pakjoe









  • so
    blog meyo ni biasa saja
    blog ni tmpt meyo luahkan perasaan n kongsi tips2 untuk kawan2
    dulu meyo buat blog ni saja suka2
    meyo luahkan perasaan suka duka meyo
    *tak tau pulak kn ada yg baca*
    hehe
    well
    masa tu newbie lagi
    tak tau pape
    and so now
    meyo rasa
    berblog ni boleh jadi medan d mana kita boleh kongsi cerita
    and info2
    selain boleh tmbh kawan


    dulu meyo buat blog sebab kawan ^^
    masa tu comeii sngt blog dy
    jadi meyo pun nak jugak
    *npk osem sngt msa tu*
    well
    budak2 kn slalu fikir mcm tu
    n dia la yg ajar meyo segalaaa
    blog dia la idola meyo dulu
    but now
    dia dh tak aktif n mby dh padam blog di
    *sbab meyo dh tak jmpa blog dy*
    tu jehh ^^


    so jom ramai2 ikod segmen ni ^^
    salam perkenalan blogger awesome :)









    Thanks for reading :)




    Older Post . Newer Post