imperfect is PERFECT
Selamat Tahun Baru Cina
Friday, January 20, 2012 | 1 Budak Comel |







nananaiii



elooo ebelybody


so far so good
*apa aku merepek ni*
haihh



apa kbr hampa smua ?
sihat ?
hehe
aku sihat jeh
sorry la tak update
esok aku janji
update sal tutor 
*rmai dh tnya*
T.T



aku bz sejak kebelakangan ni
*konon*
pagi aku jd housewife
petang pulak aku g latihan bola jaring
*saja ikut ajar budak budak*




yang sal segmen tu
aku dh follow korang dh
sorry sbab lambat balas kunjungan korang tu
^_^
hehe
aku tak sengaja
T.T
maafkan aku ok




so yang sal hari tu
faker tu
dia dh tukar dh
tak pyh nak besar besar la kan
bia jeh la
tak nk cari gaduh nan org
kalau dia nak kawan nan aku kawan laa
kalau tak nak tak pe
^_^


ok ok
sebelum i buang kan masa i jeh
i nak ucap
kat kawan kawan i yang Cina
n semua laa 
kan 1Malaysia



Selamat Menyambut Tahun Baru Cina



korang enjoy la cuti 1 mggu ni



daaa ^_^




adios amigos








Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post