imperfect is PERFECT
tahniah all STPM candidates .. doa kan kami pulak lagi ya ^_^
Wednesday, March 7, 2012 | 7 cute earthling |




hello earthlingssss



how are u guys ?
^_^


aku kat sini good good jeh
rindu kat korang korang all
cehh
haha


so
hari ni abang abang n kakak kakak amik result STPM diorang kn
waa
mesti ramai yg ngis gmbira kn
mesti bedebar2 kn
T.T
*tak lama lg masa aku pulak amik result SPM*



tahniah kat korang ye
dh berusaha sngh2
dh tak mnggung waiting for something dah
tnggl kami lagi haa ex calon SPM thn lalu
T.T
takut pulak dh
serammmm
wewww


jangan lupa doakan kami ye kawan kawan ^_^
we really need that



so
tu jeh laa
sekali lg meyo nak ucap




TAHNIAH untuk kakak kakak dan abang abang yang dh freedom 
dh tak waiting STPM 
dh nak masuk U
kami kami yg SPM ni
ikut korang dari belakang
doa kan kami berjaya dengan cemerlang
^_^



adios amigos




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post