imperfect is PERFECT
CONTEST : I LOVE MY FRIENDS
Tuesday, April 24, 2012 | 4 cute earthling |




*klik banner untuk join*


Kepada siapa2 nak join contest nie ade syaratnya, antaranya adalah :
  • Follow blog Aqma
  • Letakkan banner di atas, dan link kn kepada contest ni
  • Buat satu entry yg bertajuk  CONTEST : I LOVE MY FRIENDS bersama gambar korang dengan kawan korang ( tak kesah la kawan korang sorang ataupun ramai)
  • Sertakan ‘KENAPA KORANG SUKA BERKAWAN DENGAN DIORANG ?
  • Lastly, Letakkan link blog korang dekat kotak comment Aqma
  • Tag kan kepada sorg rakan blogger anda. (make sure dia tahu)

Bagaimana pemenang dipilih ?

  • Cukup syarat2 di atas
  • Entry yg sgt best dibaca
  • Gambar bersama yang sgt sweet

Hadiah yg akan dimenangi :
1st = RM15 topup
2nd = RM 10 topup
3rd = RM 5 topup

Ayuh semua ! jangan tunggu lama2. Jangan lupa ajak kawan2 yg lain.
Terima Kasih.



me with some of my best friends long time ago
*rindu weiii masa zaman skola kat asrama dulu*

my best friends
*masa malam asrama..aku balik rumah T.T* 
kami 8 orang semuanya



so jawapan kenapa aku suka berkawan dengan mereka mereka ni

# walaupun kami dulu lain sekola..masing2 dari skola yg bbza..tapi itu tak halang kami jd best friends
# walaupun personality kami beza antara satu sama lain .. kami tetap satu kepala hotak .. happy jaa
# bila ada salah sorang yang dalam ksusahan .. kami pasti ada untuk satu sama yang lain .. walaupun tak dapat solve masalah tu .. kami tetap ada untuk satu sama lain
# masa form 4 aku dan kawan lain pindah .. itu tak memutuskan friendship kami .. kami still macam dulu ^_^


and that why i love my friends so much ..



so orang yang bertuah d tag oleh kuasa bulan
ialahhhhhh


jengjengjeng




adios amigos






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post