imperfect is PERFECT
i'm fine
Tuesday, July 3, 2012 | 3 Budak Comel |







hello there earthlings
^_^


haaa
baru hari ni meyo berkesempatan nak hapdate blog lagi
hai hai
hehe
rasanya dh lama tinggal kn dunia blogging ni sebab dh belajar balik
haha
now i can feel the aura PRA-UNIVERSITY
hohoho
macam ni rupanya
susah memang susah but tak salah cuba buat yang terbaik
^_^


setakat ni kerja semua dh hantar
*kecuali p.am*
hahaha
entah kenapa sub tu susah sngt aku nak faham
sebab aku tak ambil perhatian sngt kot
-.- hummmm meyo niiii
tadi kami ada buat pbntgn
muet punya cerita laaa
huhhhh
mula mula mmg malu la nak keluarkan suara
but lama lama ok jugak laaaa
speaking test tadi
tp bagus jugak ada test mcm tu
ia boleh mmbina keyakinan diri kita untuk bersuara d depan orang ramai
tak kira la dalam kelas ke kat prhmpunan sekolah or whatever
yg penting dh ada pglaman n can do it


dua tiga empat hari ni
cehhh
haha
mmg banyak kerja laaa
badan pun haaa mcm tak cukup rehat
tulang macam dh ada yg tnggal
*tipu jaahhh*
nak rehat tp tak dapat tidoq pun
haha
so buat kerja yang tak patut laaa
on9,main game,on9,main game,texting,calling,tidoq
hhaha
belajar ?
ada laaaa 
tak kan tak da kod -.-


haaa
tu jeh laaa
ttba rasa mcm nak main game pulak dah
hehe



daaa


adios amigos





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post