imperfect is PERFECT
Selamat Hari Raya // HAPPY EID MUBARAK
Friday, August 24, 2012 | 0 Budak Comel |




hello earthlings
^_^



sudah sekian lama wa tak jenguk and hapdate belog ini
wahhhh
rindu pulak dengan rakan alam maya ni
sobsob*



tak lupa juga
SELAMAT HARI RAYA u olsss
masih boleh wish kan 
^_^
haha


raya tahun ni biasa2 jeh
mcm tahun2 sebelum ni
raya first nan family 
sec nan kawan2
dan seterusnya
tp aku awal off laa
haha
raya ke 4 dh tak jalan mana2 dh
well
exam besarrrrrrr tak lama lagi
kerja kursus haihhhh
siap pun belum
kerja rumah
dua lagi kena siap kan


wa tak da gambar family nak tunjuk
gambar sendiri ada laaa
nak tengok ?
haha
wa serba magenta a.k.a pink tahun ni
mcm tahun lalu gak ..

*dh gemok sikit*




haha
tu laaa muka wa raya first
poyo la jugak
sikitttt



haaaa
ni nak habaq sat
dh raya ni
wa minta maaf kiranya wa ada terkasar bahasa, terover bagai dan lain2
wa minta maaf dari hujung lilit tudung wa sampaiiii hujung benang stokin wa
haaa
bukan raya ja nak minta maaf bagai
hari2 lain jugak ok
haha


tu je laaa
wa nak jenguk belog kawang2 sat
lamaaaa dh tak blogwalking ni



assalamualaikum

HAPPY EID MUBARAK EVERYBODY 









Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post