imperfect is PERFECT
still wide awake
Saturday, August 25, 2012 | 0 cute earthling |




assalamualaikummmmmmmmm
kenal tak dengan budak dua tu ?
alaaaa
mesti la korang kenal kan
comel kan ^_^
first nampak budak dua ni kat iklan BERNAS tu
sedihhhh habissss
aku nangis pun tak berhenti 
haha


ok ok
enough for that


aku ni saja ja nak hapdate belog kejap
ya la kan
lagu lama dh tak tukar
entry lama tak tambah2
boring kod orang baca cerita tuuuuu ja
hehe
aku minta maaf ok guys :'(
bukan retired tp
malas
:'( 
sorry ok


ni haa
aku a.k.a mira nak kongsi gambar ni sebenarnya
nak tengo ?
hehe
sat ok

*gmbr dh lama cuma malas nak hapdate*


hari tu masa raya first
aku rasa berdosa sngt makan
haha
terasa lagi macam tengah puasa
dh masuk raya ke 7 ni
lagiiii la aku rasa berdosa
rindu pula nak puasa
korang ambil puasa 6 tak ?
aku
insyaAllah ambil nan family
sama sama puasa


and lagi satu aku nak kongsi ni


ni haaa
aku terjumpa masa search2 at angkol google ni
saja nak bagi kat korang
tambah ilmu di dada tu sikit
hehe
tak rugi pun kongsi kan ^_^


tu je laa

adios amigos 





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post