imperfect is PERFECT
my zoo friends, the 3 guns and others
Monday, December 2, 2013 | 2 Budak Comel |





hello bloggers
hok yang ni buang balik #throwback gambar hari tuuuuu masa exam n baru-baru ini
yang ada kat sini kawan-kawan zoo mira, the 3 guns dan kawan-kawan lain..sat lagi bakal mira tunjukkan satu satuuuu kat kamu ok :)



sebelum last term dua rakan zoo mira ni saja eksennnn pose macam tu..belah kiri kita ni kakak Syierah..ala yg macam zirafah pegang pen tu..yang belah kanan pula akak Gaj kita..Yuie gitu..yang macam nak telan botol air tu :P comel kan comel kan..macam santik seja..



yang ini pula kakak Anne..hippo dan merangkap ahli the 3 guns dan juga salah seorang rakan zoo mira..well..dia gembira sngt habis exam..kendatipun kan..hahaha..ada paper d ulang >.<


upsss...akak Gaj lagi..haha..yang ni akak Yuie kita dengan rakan dia pula haa..tengolah bertapa gembiranya muka diorang..well..exam sudah habis bro!!! santai aja kali..dari belah kiri tu akak Zurah, akak Tika, akak Yuie dan akak Ziah..latar belakang budak PMR..hee


comel kan mereka? heee..well..don't mess with them..ni la ahli the 3 guns..guna senapang patah pun boleh..ehh..dari kiri kita ni haaa akak Anne, akak Siti dan akak Adeng a.k.a BOS..pngil dia memol pun boleh :P kidding .. nnti dia marah..hee


yang ini pula tambahan..hee..yang ini classmate mira..ini laaa kawan-kawan kelas sains sukan mira..ramai? every term ada ja yang keluar...sedih tapi nak buat macam mana..rezeki dorang di tempat lain kn :) well..i'm gonna miss you all..yang depan tu cikgu lawa..cikgu Mailin..cikgu Mai la ajar kami sains sukan dan cikgu Mai merupakan antara cikgu yang palingggg sporting dan berjiwa remaja..



hok sampai sini ja la kali ini..mira kena siapkan sesuatu dahulu..haaa..tambahan untuk akak Yuie nanti-nanti ja la..dia pesan masukkan link fb..tapiiii..nanti ja laa..macam sia inda mau bh kak yuie :P ok duuu..what does the fox says?




assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post