imperfect is PERFECT
thank you
Monday, December 16, 2013 | 1 cute earthling |




haiiiii awak :)
awat happy meter tu macam tu? hee..happy happy laa selalu ok..tak mau macam tu..takziah kepada rakan-rakan blogger kita yang terlibat dengan banjir..semoga anda dalam keadaan yang baik-baik sahaja..teruk juga bila tengo dalam tv..rumah pun dh tak nampak sebab banjir tu..dekat sabah ni masih ok..walaupun sehari hujan tak berhenti tapi masih dalam kawalan..tak sampai tahap banjir lagi walaupun air naik sikit *sebab longkang dengan saluran air dekat area mira ni tak ok sikit n rumah pun lebih kurang 1 km dari sungai -.-*


maaf la hapdate pun haa tengah malam..sejak last update hari tu mira tak sempat pun buka blog ni..menjadi suri rumah setengah hari *nama baru/baharu* membuatkan rutin harian on9 mira terjejas :P biasa laaa..kadang-kadang tu tak on9 sebab main game ps, HL dan lain-lain lagi..sesungguhnya saya amat gembira dan stresembiraa *stress yang gembira* apabila hari-hari tak makan nasi sebab game ni >.< dua hari tak makan nasi buat tangan ni mcm *berrrrrrrrrrr* vibrate..nasib tak jadi lidi lagi..haha

oh ya..tadi mira ada terima buku dari seorang kawan? ni..hee..dua buah buku..tajuk buku yang satu tu "20 BIDADARI SYURGA"..layakkah aku menjadi bidadari syurga? in shaa Allah mira akan belajar lagi..belajar dan terus mempelajari tentang menjadi seorang muslimah dan menjadi insan yang boleh dijadikan contoh kepada keluarga, rakan-rakan yang lain dan kepada orang lain. buku yang satu lagi "sana menanti sini merindu"..yang satu ni kira novel la katakan..terima kasih ya awak yang memberi..saya pasti akan membacanya dan buat rumusan sekali tentang isi kandungan,jalan cerita dan apa yang telah saya dapat dan pelajari dalam buku tersebut..lain kali bagi la lagi ok :P 




malas la nak sambung lagi >.< 
dh bertingkat-tingkat kemalasan mira ni haaa..oh yaaa..thank you EM sebab berusaha follow semuaaaaaaa peminat beliau termasuk mira :P insta n twitter walaupun bukan mudah untuk follow beribu2 peminat *termasuk mira*..hope EM akan lebih berjaya di masa akan datang dan teruskan membuat lagu-lagu yang memberikan inspirasi kepada orang ramai ^_^ sejak lagu-lagu yang selalu di dengar kat Ytube hingga sekarang dalam radio kat tv tetap best..all the best dalam menjadi seorang anak seni MALAYSIA ya Encik Mimpi :) sentiasa target yang terbaik kerana "What you see is what you get" in shaa Allah dengan izin Allah :)




itu sahaja dari mira hari ni..hope you guys enjoy cuti ni..bagi budak sekolah yang tak lama lagi kembali ke sekolah *ayooo* selamat kembali ke sekolah..hee


assalamualaikum and daaaaaaa :) 




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post