imperfect is PERFECT
salam Jumaat.
Friday, February 7, 2014 | 0 Budak Comel |




belog berhabuk *konon* lama tak bertuan..maaf bukan tak dak masa cuma semakin malas dan tak dak apa nak tulis >.< sebenarnya ada cuma haaa bulan 1 tu kerja dan bulan ni tiba-tiba pula berhenti *malas letewww* haha


ok firstly SALAM JUMAAT kawan-kawan..semoga hari anda semua diberkati oleh-Nya :) amin
rupanya meyochoko2 ni hampir 4 tahun wujud dan follower pun makin bertambah *dan blog tmbh sesak* maaflah kalau pilihan warna *pink* kadang-kadang menyakitkan mata anda-anda yang tengah syok sendiri terjah, baca dan sebagainya *yang sama waktu dengannya leerrr*..dan terima kasih juga sebab sudi follow meyochoko2 ni..bagi macam-macam komen positive, komen yg baik-baik belaka yang rajin tegur mira yang sudi perbetulkan mira..terima kasih ^_^ kadang-kadang kita tak tahu kan..apa yang kita beri *nasihat or yang berkaitan dengannya* akan memberi impak *positive mahupun negative* (terpulang dengan orang tersebut)..bagi anda mungkin apa yang anda beri cuma sedikit..tapi bagi orang tersebut ia mampu mengubah apa sahaja pandangan atau pendapat tentang yang anda beri tu :) well if you know what i mean..


secondly, mira mengalu-alukan perkongsian info macam cara belajar berkesan, tips dan agama *sngt2 nak* 
 sebabnya mira nak perkongsian ni supaya kita lebih faham dan mengerti..kan bagus kongsi ilmu *dapat pahala taw ilmu pun makin bertambah* kalau korang rajin post je link dekat comment tu ^_^ mira ada post something dulu tentang bidadari syurga tu kan? alhamdulillah mira dh habis baca..buku tu best taw..bukan ja dia cerita tentang ciri-ciri bidadari syurga..buku tu juga cerita kisah 20 bidadari syurga :') in shaa Allah sama-sama kita jadi bidadari syurga nanti ya kawan-kawan..

baiklah..nanti ada masa lagi mira bagi review tentang buku tu ok ^_^ mira nak undur diri dulu..fyi *for your information* (ayat seorang kawan retis/abam mirun don't get mad) got lots of work to do :)
sebab BeesugarbeE kena sayang ;) heee



assalamualaikum




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post