imperfect is PERFECT
*2 days 2 go*
Wednesday, June 25, 2014 | 0 cute earthling |



hemmmmmmm *munchmunchmunch* hapdate sambil makan bread *kebetulan ada gambar anime ni*...hello, hey, annyong, sawadikap dan haiiiiii..tuan tanah ni malas hapdate sebab nak habiskan sisa 48 jam *entah lebih atau kurang* duduk dalam rumah, bilik, dapur, washroom dan tempat-tempat yang dirasakan wajar untuk dihabiskan masanya di tempat kejadian sebelum tuan tanah yang COMEL ni berangkat mengikuti kursus di tempat yang rasanya tuan tanah nak rahsiakan dulu laaa..biar seru *surprise* sikit nanti bila tuan tanah yang COMEL ni hapdate balik ^_^


nak kata dah bersedia tapi hakikatnya packing barang pun belum lagi..nak isi reload fon pun malas..duduk rumah jadi suri rumah kadang-kadang tak boleh diharap *sebab jaga anak orang yaaaa..masa sih gue buat kerja sambil ngelihat/jaga anak orang* akhirnya buat muka tiga pose segi empat dengan makcik sebelah rumah untuk jaga masa jemur kain dan masak *tepuk la tgn sikit* fon yang sentiasa silent akhirnya d'beri peluang untuk ber'RINGTONE' atas sebab-sebab tertentu *banyak misscall sejak 2 menjak 3 menjak ni* tidak sia-sia sebab dapat info penting untuk kursus tu nanti *nasib sempat sambut call >.<* siap teriak nama adik sebab kebetulan fon rumah pun kringggggg kringgggg *malu dengan pihak pengurusan yang ketawa dengar gue teriak-teriak tak tentu pasal*


sebelum tu..dengan ini..saya ASMAHIRA AZMAN ingin memohon maaf andainya ada ayat ataupun penggunaan bahasa yang kurang sopan atau yang menguris hati kalian yang membaca *selalu baca kannnn* entry di blog ini..mira hulur blog ni je laaa sebab jari tak sampai kan ^_^ maafkan salah silap dan typo yang pernah berlaku di dalam blog ini..semua yang salah itu atas kurangnya ilmu Mira..yang baik itu semua dari Allah..ya la kan..walaupun ini cuma di alam maya..kadang-kadang ada bahasa atau ayat yang mira tulis *hasilakan* ini menguris hati sesetengah orang..siapa tahu kan ^_^ jadi I'm sorry ok.. 0-0


mira juga nak ucap untuk semua muslim *ucap awal sikit*

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA..SEMOGA KITA SEMUA MENDAPAT RAHMAT DAN PENGAMPUNAN ALLAH..SAMA-SAMA KITA BERUBAH DI BULAN YANG MULIA INI..SAMA-SAMA KITA PERBAIKI DIRI DAN JADI INSAN YANG LEBIH BAIK LAGI IN SHAA ALLAH ^_^


assalamualaikum



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post