imperfect is PERFECT
*7 days 2 go*
Friday, June 20, 2014 | 2 Budak Comel |




heyowwwww *garu telinga*
hari-hari tersisa ni nak buat apa eh? hemmmm..banyak benda yang berlaku..ada yang mungkin dalam kawalan kita..mungkin di luar kawalan..siapa tahu..harap korang sihat dan sejahtera selalu :)


nak di jadikan cerita sikit..sejak mira rajin balik cari blogskin yg comel-comel ni haaa..rambang mata tengo..ni jap lagi bertukar la ni :P sikit-sikt nak belajar programming balik..mana la tau kot rezeki dapat sambung ict *walaupunnnnn* tak berapa ni haaa..macam mana? macam mana? comel tak kak ton? hehehe..jangan tanya kenapa PINK -.- ia berlaku secara semulajadi..mira tak tau la sejak bila mira suka pink pink ni..mungkin sejak mira ada scooter pink kot..hahaha..I bukan kaki rempit okeyyy..I pemandu yang sngt berhemah *uhukkkkk* padahal padang depan rumah pun boleh ketabrak (kemalangan) jatuh free style mereng ke kanan rasanya..haha


and so..dalam masa 7 hari ni..mira tak siap apa-apa lagi..mungkin my dad will turut serta tinggal sehari kat sana sebab nak tengo anak dia macam mana nanti..harap-harap dapat roommate yang satu kepala..tak pun yang strict ka..ada juga yang tegur mira kalau buat salah..kan kan bakal roommate mira *conform aku suruh kau baca blog aku lepas ni* hahahaha

maybe nanti kat sana I'm alone..tak ada kawan..kawan mira mungkin tak dapat ikut >.< I'm 70 percent sure she will not go T.T *please gooooooo* hahaha..sebagai kawan mira tak ambil hati..mira cuba faham masalah uols ok..semoga d'permudahkan segala urusan uols..memang cari kawan itu senang..tapi ya la kan..rabut sama hitam tapi hati ni lain-lain..tu salah satu hal yang mira takut sngt2 bila kenal dengan orang baru ni..tapi mira akan cuba sentiasa bersangka baik dengan semua orang..lets be friends ^_^


soooo..apa apa pun..7 days 2 goooo ^_^
assalamualaikum








Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post