imperfect is PERFECT
pengalaman baru..kenangan bersama
Thursday, September 11, 2014 | 0 Budak Comel |



hello you all..how are you? mira di sini menunggu..tunggu apa?haaaa..tunggu 15hb..hari bersejarah tu bagi budak-budak rayuan macam mira >.< maafkan aku kerana terlalu ya Asmahira Azman..maafkan aku T.T


but hey..here some photo i get for a friend of mine ^_^ thank you hantar gambaq ni dengan cek naaa ^_^ hehe



first time mira jadi emcees ni dengan partner mira orang Sarawak..bukan calang-calang emcees ni..kena cakap dalam BI tau..dekat depan Tan Sri pula tu..ini satu pengalaman yang paling berharga bagi mira..alhamdulillah masa tu semua kira flawless laa..tak ada masalah langsung..Allah tolong ^_^ semua benda dpermudahkan..Tan Sri pun puas hati dengan program yang djalankan..lain kali mira nak jadi emcees lagi ^_^


masa ni mira nervous sngt tapi alhamdulillah mira dapat kawal dan masih bisa tersenyum ya depan Tan Sri >.< haha..partner mira pun haaaa..tenang dan bersahaja..sebab dia dah pernah jadi emcees untuk concert kami yang pertama..but for me..emcees untuk kampung-kampung bolehlah kot..haha..segan pula sebab masa last tu sempat tetamu jemputan buat lawak masa mira kata "ok now" pada majlis formal..haha



this is my first time being a finalist for idol..ni semua sebab kumpul markah untuk group JOSMISTAR ni laa *nasib aku sayang korang* nampak tak orang yang berbaju melayu merah tu? kenal dia siapa? meh mira kenalkan..beliau merupakan salah seorang composer yang terkenal..nama beliau S. Atan..kenal dop?hehe..ni la pengadil masa mira ikut idol tu..apa pun..ini juga salah satu pengalaman sweet mira kat sini *sweet la sngt* dapat kenal dengan orang-orang penting yang selama ini mira tidak kenal..hehehe


harap maaf atas makeup yang agak menakutkan..hehe..kakak massy yang makeup..dia kata plain sngt mira..pucat macam orang sakit..jadi touch up sikit..see kawan-kawan mira yang finalist pun nervous..ini pula mira kan..haha..yang duduk sebelah kanan kiri mira ni..suara ya Allah..merdu..mira pun meremang bila dengar meka..hebat-hebat 30 finalist hari tu..

ok dop? hehe..peluang jangan sekali anda siakan..mira ikut semua ni untuk ambil pengalaman..alhamdulillah..dapat belajar sekali..kira sambil menyelam minum ayaq la nih..haha..mula-mula memang terasa jauh dengan family bila ikut semua kursus-kursus ni..tapi tak lama sebenarnya rasa tu..bila dah ramai kawan-kawan yang baik di sekeliling kita..ok laa..dapat belajar sama-sama..dapat pengalaman baru..kenangan bersama-sama pun..

that all for today..for you guys..this is a bonus picture i get for another friend of mine ^_^


annyongggg






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post