imperfect is PERFECT
the JOSMISTAR
Monday, September 1, 2014 | 0 Budak Comel |



hello earthlings yang lama tak jumpa *dalam alam maya*
how are you? mira just fine d sini..mira dh balik Sabah pun..alhamdulillah kursus dua bulan d tanah semenanjung sudah habis..berjalan dengan lancar..best..dan segala-gala yang sama waktu dengannya..haha

kursus mira ikut hari tu IBI..kursus bahasa Inggeris..dekat Negeri Sembilan..mira dapat dari Dana Pendidikan Dr. Hamzaid yang lebih d'kenali sebagai ayah kat sana..haha..best sngt kursus tu..kalau ada siapa2 dapat join la..memang sngt2 membantu untuk improve bi kita yang tak berapa ni..kursus ni ambil masa selama dua bulan ja..tak lama..kejap ja tu..percayalahhhhh :) 

kursus ni ada 4 aktiviti yg d'namakan ice breaking untuk concert 1..drama untuk concert 2..narrative spch untuk concert 3..dan last yg paling seronok ialah dikir barat..semua mesti dalam english..alhamdulillah semua concert ni dapat kami lakukan dengan jayanya *walaupunnnnn* hehehe


kawan-kawan mira :) ni la teammates mira dekat sana..kami yellow 7 (JOSMISTAR)..best dengan dorang ni..walaupun kami berlainan bangsa..lain negeri..tapi kami tetap sama..MANUSIA..mira sayang dengan dorang..semoga persahabatan kita kekal :) itu kat tengah tu logo kumpulan kami "OUR UNITY OUR PRIDE"..dari situ ja dah boleh tau kan :) hehe..kalau nak ceria tentang dorang satu-satu memang tak habis nim untuk satu malam..tapi apa-apa pun..I LOVE THEM ALWAYS AND FOREVER :) terima kasih sudi jadi kawan saya ya :)

akhir concert kami 28/8 hari tu merupakan hari akhir kami..ada yang balik hari tu..macam mira..mira balik sabah 29/8..sedih juga la berpisah..tapi apakan daya..setiap pertemuan ada perpisahan..tabahkan hati..kuat..masing-masing punya haluan sendiri..in shaa Allah jodoh panjang nanti kita akan bertemu lagi kawan-kawan..teruskan perjuangan anda..mira pun sekarang tengah tunggu keputusan ayah..benarkan atau tidak berserah sahaja..doa yang terbaik..semoga Allah bagi petunjuk yang terbaik..kan kan kan :) 

baiklah..sampai sini sahaja untuk kali ni..kawan-kawan mira yang baca tu...HAIIIIII KAMUUUUU..ASMA RINDU KAMU..SABRINAH, EMMA, LIN, ATEH, MIERA, AIN, FARAH, LISA, MEMEL, NONI, AZRIE, ZUDIN and LUQMAN..jaga diri ya..kepada ABANG GABE..terima kasih sebab pimpin kami, jaga kami, sayangggggg kami dan yang sama waktu dengannya laaaa..terima kasihhhhhh banyak banyakkkkk..sayangggg kamu :)





Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post