imperfect is PERFECT
Hopeless, Useless & Nothing Less
Tuesday, January 20, 2015 | 0 cute earthling |


hello lovely earthlings..awal pagi cik akak menghapdate blog sebab tak dapat tidoq *apa nak jadi* I have so many things bottled up..can't tell what..gegege *gelak baru* hemmmmm..baru beberapa hari cuti rasa macam cuti dah lama kendatipun memang nak cuti yang lama..kerja kat rumah bukan nak baca buku ka apa..jadual sem depan pun tak buat lagi *malas bertingkat-tingkat* I hope you guys can manage your time effectively..terutama hang Amy..wahai Amy kuuuu Amyyy yang suka sangat stalking adik yang comel ini..hope you enjoy your holidays..jangan main banjir sangat..nanti sakit adik mira juga yang susah kannn..tau la kakak Amy rindu adik mira *konon* jaga diri hiasi peribadi di sana ya kakak Amy..jumpa nanti sem depan..

tadi ramai kawan yang dekat area Tawau dengan Semporna post ada gempa..can't feel it here but I hope nothing bad will happen..doa pada Allah agar di jauhkan dari segala malapetaka..sekarang ni banyak sangat bencana jadi..banyak-banyaklah kita berdoa dan taubat pada-Nya..I'm not good either..sama-sama kita perbaiki diri..bapa mira selalu cakap "tidak apa gagal dekat dunia ni..yang penting kita berjaya untuk akhirat" yaaa..that's true..akhirat itu pasti..sebab itu kena kuat..kena tahan dengan godaan dunia..jaga hati..actually you are not HOPELESS..you are not USELESS..and either do NOTHING LESS like you said..ingat lagi tidak? yang perempuan ini adalah senjata syaitan? perempuan ini perhiasan dunia dan seindah hiasan adalah wanita yang solehah *like what you mention before*..I'm trying my best..I really am sorry..hati tolong tutup serapat-rapatnya dan buka hanya untuk yang halal sahaja..siapalah kita untuk menghukum manusia lain sedangkan kita sendiri berselindung dari dosa-dosa lalu..maafkan lidah yang tajam ini..kerana mulut badan binasa..cukuplah mukadimah awal pagi ni..semoga dirimu sentiasa dilimpahi rahmat Allah :) Aamin





Hopeless, Useless & Nothing Less
   


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post